Διαδικασία τοποθέτησης απο τα εξειδικεύμενα συνεργεία μας

Η Panda Sports με τεράστια εμπειρία και εξειδίκευση στον συνθετικό χλοοτάπητα ετοίμασε ένα βίντεο με όλη την διαδικασία της τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα σε ιδιωτικό κήπο. 

Σκοπός μας είναι να εκπαιδεύσουμε τους συνεργάτες μας από όλη την Ελλάδα με την τοποθέτηση του γκαζόν και να καταλάβουν τα πλεονεκτήματα του συνθετικού χλοοτάπητα. Η εταιρεία διοργανώσει εκπαιδευτικά προγράμματα εκμάθησης τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στις εγκαταστάσεις της.

Περισσότερες  πληροφορίες 2107234403

Royal Grass Τοποθέτηση.

Βήμα- βήμα η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα RoyalGrass.

Στο βίντεο δίνονται οδηγίες εκμάθησης τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα Royal Grass. Βήμα – βήμα δείχνουμε την προετοιμασία που πρέπει να γίνει πριν την τοποθέτηση του συνθετικού γκαζόν, και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε την τέλεια τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα  Royal Grass.

Μοναδικά χαρακτηριστικά ποιότητας

V σχήμα ίνα, MiΝΤ & ReaDY τεχνολογία, EN71-3, SunTECH, UV Safety, πατενταρισμένα χαρακτηριστικά ποιότητας.

  • V-σχήμα ίνας: Η Royal Grass, μοναδική εταιρεία με σχεδιασμό  V ίνας με νεύρο σαν ραχοκοκαλιά για πολύ φυσική εμφάνιση και ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ της στο πάτημα.
  • Micro Nerve Technology (MiNT):  Άμεση ελάττωση της ψεύτικης γυαλάδας , αντανάκλασης της ακτινοβολίας,  ματ και φυσικό αποτέλεσμα που μπερδεύει για φυσικό γκαζόν.
  • ReaDY τεχνολογία: Oι ίνες του συνθετικού χλοοτάπητα έχουν τη δική τους κατεύθυνση. Αυτό το παιχνιδιάρικο πλέξιμο των ινών, όχι μόνο δίνουν στο τεχνητό γκαζόν ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα , μια πράσινη φυσική όψη, ίδια με του γκαζόν, αλλά και βοηθάει οι ενώσεις του γκαζόν να μην φαίνονται, να σβήνουν σωστά και όμορφα.
  • ΕΝ 71-3 πιστοποίηση – Safety For Toys: Πιστοποιητικό ασφαλείας, βλέπε link. 
  • UV Εγγύηση αποχρωματισμού: Ως και 15 έτη.

Τα χαρακτηριστικά που προδίδουν την κορυφαία ποιότητα σε σχέση με ένα κοινό συνθετικό χλοοτάπητα.:

Το V shape yarn, η ραχοκοκαλιά, το ιδανικό σχήμα και κόψιμο της ίνας έχει σαν αποτέλεσμα οι ίνες του τάπητα να μένουν όρθιες για μεγαλύτερο διάστημα. Σε κάθε πάτημα οι ίνες επανέρχονται λες και έχουν ελατήρια, στην αρχική τους θέση.

Χάρη στη MINT τεχνολογία οι ίνες ματάρουν δεν γυαλίζουν, με άμεση αντανάκλαση της ηλιακής ακτινοβολίας, αποτρέποντας το γκαζόν να έχει ψεύτικη και πλαστική όψη.

ReaDy τεχνολογία, καθιστά το συνθετικό χλοοτάπητα απολύτως φυσικό και μαλακό στο πάτημα. ΕN 71-3 safety for toys και 9-15 έτη εργοστασιακή εγγύηση.

Αυτές οι τεχνολογίες έχουν πατενταριστεί από την ROYAL GRASS, και καμία άλλη εταιρεία δεν είναι σε θέση να τις χρησιμοποιήσει ή να τις αντιγράψει και να κατασκευάσει συστήματα με τόσο φυσική όψη.

Αναδείξτε σήμερα τον κήπο σας
με συνθετικό χλοοτάπητα της Panda Garden!